Affiliate Programmer & Blogging

www.redlineweb.no

Affiliate Programmer
Det finnes utrolig mange muligheter på Internett som gir deg mulighet til å tjene penger. De vi skal diskutere nå, er affiliate-programmer.

Hva er et affiliate program?

Et affiliateprogram er et program som lar deg annonsere for produkter og tjenester, som du igjen får provisjon på dersom besøkende på ditt nettsted klikker på annonsen. Noen programmer gir deg provisjon for hvert klikk, mens noen gir deg for hver bestilling.

Hvordan fungerer dette?

Du må først og fremst besøke en av affiliateprogrammene vi presenterer nedenfor. Deretter må du opprette en konto på nettsiden du ender opp på – noen sider har manuell sjekk av søknad, dermed trenger du et nettsted som er oppe og går.

Når du har fått bekreftet kontoen, kan du logge inn på siden og hente ut annonser / lenker, som du igjen plasserer på nettsiden / bloggen din. Når folk trykker på disse annonsene, vil du tjene penger dersom de som klikker på bestiller noe. Noen betaler også for hvert klikk på annonsene.

Hva er lov og ikke lov?

Dersom du har et .no domene, er det ikke lov å annonsere for gambling og pornografisk innhold. Det kan du derimot gjøre på de fleste andre domener. (f.eks .com og .net).

Vi anbefaler disse affiliateprogrammene:

TradeDoubler
Tradedoubler er et globalt prestasjonsbasert selskap for digital markedsføring som tilbyr en rekke produkter og tjenester for å optimere avkastningen på din investering.
Klikk her for å gå til Tradedoubler

Euroads
EuroAds er en internasjonal leverandør av markedsføring på nettet som primært tilbyr ytelsesbaserte løsninger som gir deg optimal utnyttelse av ditt markedsføringsbudsjett.
Klikk her for å gå til Euroads

Full Tilt Affiliates
Full Tilt Affiliates er en av de beste og best betalte poker affiliate-programmene du finner på markedet idag. De betaler opp til $200 pr spiller du verver, eller 35% av alt spilleren spiller for, så lenge han/hun spiller der.

Vil du vite mer om emnet. Les mer…

Legg igjen en kommentar